Met de volgende gadgets keer je na afloop van het meerdaagse festival terug naar huis zonder gehoorschade, heb je veilig in je tentje geslapen en bijgedragen aan een beter milieu. En, ben je na al die dagen nog steeds mobiel bereikbaar!

gadgets1  

No more piep & tuut. De muziek en de geluiden van het feestgedruis zorgen ervoor dat je hersenen overuren draaien. Met goede oordoppen maak je een eind aan die vervelende oorsuizing en irritante piep/tuut.

 

Van tent naar vuilniszak. Vuilniszakkenmerk Glad veranderde in samenwerking met reclamebureau Alma hun vuilniszak in een festivaltent. Tover na een meerdaags festival je tent om tot een vuilniszak en begin bij te dragen aan een beter milieu.

 

Vind de tent. Men neme de lamp en plaatst deze in de tent. Men gaat keihard feesten en bij de terugkering naar de tent zorgt men met één druk op de knop dat de gehele tent wordt opgelicht. Probleem ‘tent terugvinden’ opgelost.

 

Telefoonoplader en kachel in één. De BioLite CampStove voorziet je van een laadstation voor je telefoon én een kacheltje om op te koken. Steek wat kleine takjes in het toffe apparaat en de BioLite zet je vuurtje om in elektriciteit voor je gadgets, die je via USB kunt aansluiten.

 

bronnen: 1 2 3 4