Algemene info

08 Juni 2013

Gaasperpark
Amsterdam
Noord-Holland

Kaart openen in Google Maps
Koop ticket

Muziekgenres

  • Electro
  • Hiphop
  • House
  • Techno

AMSTERDAM OPEN AIR – THE WEEKENDER

Na twee onvergetelijke en bovenal zonovergoten edities, geeft Amsterdam Open Air ook dit jaar weer in recreatiegebied Gaasperpark het startschot voor de zomer. In het weekend van 8 en 9 juni kun je, naast een uitgebreide muzikale, culinaire en culturele invulling, voor het eerst ook genieten van een speels programma op de camping.

Voor een kleine impressie van vorig jaar: http://www.youtube.com/watch?v=MfsTIBHm62w

▬▬▬ Muziek ▬▬▬ Met vier grote en drie kleinere stages biedt het festival vertier voor liefhebbers van house, tech house, deep house, techno, disco, hiphop en electro. Talenten en gevestigde acts uit al deze genres slaan twee dagen lang de handen ineen en nemen de bezoekers mee op een groots avontuur door het Amsterdamse nachtleven. De stages worden dit jaar ingevuld door FORMAT, GirlsLoveDJs, Apenkooi, Carnivale, STRAF_WERK, Diepzinnig, PLAK, SFFRMKRS, MTV Open Air Stage, Chasing the Hihat, Nachtspelen en BAWS. Check de line-up opwww.amsterdamopenair.nl.

▬▬▬ Camping ▬▬▬ Dit jaar wordt de camping flink uitgebreid, vanwege het enorme enthousiasme bij de afgelopen editie. Niet alleen wat omvang betreft, maar vooral qua beleving! Zo wordt er gezorgd voor fijne muziek en magische acts. Voordat de bezoekers hun slaapzak in kruipen mogen zij bijvoorbeeld nog een paar danspasjes wagen in de Silent Disco of onderuitzakken bij een nachtelijke theatervoorstelling of de Music Lounge. Zowel op vrijdag als op zaterdag is het campingprogramma gevuld met allerlei verrassingen tot 04.00 uur. Voor wie dat wil is het mogelijk om een campingticket inclusief ontbijt te boeken, verzorgd door de Gaasper Camping. Een bescheiden groepje bezoekers kan zich daarnaast laten verwennen door een TipiTicket te boeken in het Rock ’n Rollin’ Dream Hotel, waar de gastheren- en dames van Models at Work dag en vooral nacht voor hen klaar staan. Zo wordt men opgehaald door één van de piccolo’s en de Tipi tent staat ingericht en wel bij aankomst klaar. Men krijgt ontbijt op bed van een prachtig kamermeisje en wordt speciaal naar het festival gebracht. De Tipi’s zijn te boeken door een email te sturen naar: popuphotel@modelsatwork.nl. Na de bevestiging van Models At Work zijn te Tipitickets te boeken op de website van Amsterdam Open Air. Het tipiticket is inclusief 3 overnachtingen, twee keer ontbijt en een festivalkaartje voor het hele weekend.

Vanaf vrijdag 12.00 uur is het Gaasper Campingterrein geopend en kan iedereen zijn plek komen veroveren. Maandagochtend kan iedereen fijn uitslapen want het campingterrein hoeft pas om 12.00 uur leeg te zijn.

▬▬▬ Tickets ▬▬▬ Tickets zijn verkrijgbaar op onze website www.amsterdamopenair.nl, bij een van de Primera filialen of via deze link: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=82136&point_of_sale_id=2795

Voor meer informatie check onze website www.amsterdamopenair.nl

Je bent er zo!