Algemene info

31 Mei 2013

Circuit Park Zandvoort
Zandvoort
Noord-Holland

Kaart openen in Google Maps

Earlybird: Normaal: Vip:

Koop ticket

Muziekgenres

  • Electro
  • Techno

Stoelriemen vast en gaspedaal tot op de bodem. Zaterdag 1 juni bevolkt CLICK een waanzinnige locatie in de glooiende duinen achter het mulle strand van Zandvoort. Met bonkend hart brengt de organisatie dan namelijk CLICK Circuit Festival 2013 op het circuit van Zandvoort. Feesten, afters op het asfalt en zand, eten, drinken, lui bijkomen aan het strand en vanzelfsprekend mogelijkheid tot slapen op een camping uit de buurt.

CLICK gaat in de zesde versnelling en luidt de zomer van 2013 met een letterlijke knal door het geluid in. Jamie Jones, Robag Whrume, Barem, Nhar LIVE, Christian Burkhardt en Tapesh zijn een mooie greep uit het aanbod.

Jamie Jones is de ultieme belichaming van de ziel van de elektronische muziek anno 2013. Wat deze man heeft bereikt in een paar jaar tijd, proberen de meeste jongens een carrière lang. Hij is de man achter Hot Creations, een van de heetste labels van het moment. Als artiest komt in Jones alles samen. Begenadigd dj zonder stijlgrenzen, bruggenbouwende producer, live podiumbeest en ultieme party kid.

Robag Wruhme is de illustere naam van een van de 2 megalomane artiesten achter de Wighnomy Brothers en Productions. Deze wijze grijze man van de techno heeft daarmee weinig meer introductie nodig. Zijn agenda brengt hem van Rusland tot Ecuador en via Amsterdam door naar Londen er weer terug naar de belangrijkste technoadressen in zijn thuisland Duitsland. In de studio draait hij aan de knoppen voor o.a. Kompakt, Freude Am Tanzen en Musik Krause. Een maestro die de maat van de techno bepaalt.

Bijzonder om uit te lichten is ook Nhar. Langs de race tracks maakt Nhar zijn naam in live klanken waar. Nhar is techno zoals het bedoeld is: duister, complex en golvend op het ritme van de chaos. Diepe en hypnotiserende techno. Deze en nog veel meer CLICK waardige artiesten nemen het circuit en strand van Zandvoort over voor een CLICK zoals nooit eerder meegemaakt.

★ EXTRA STAGE CLICK CIRCUIT FESTIVAL ★

Omdat de voorbereidingen en de kaartverkoop voorspoedig gaan hebben wij besloten om een extra area erbij te creëren. Deze geven wij aan Verknipt Amsterdam. Verknipt is een jonge organisatie die zich al met meerdere uitverkochte edities heeft gevestigd in de technoscene van Amsterdam. Click vind het leuk om met een nieuwe organisatie iets extra’s te creëren voor jullie. Iedereen die van Click is mag ook een beetje verknipt zijn…;-) 

Het Click Circuit festival zal lekker intiem blijven maar Verknipt krijgt een heel speciaal plekje ergens op het circuit..